MLM (Multi level marketing)

Go down

MLM (Multi level marketing)

Post by Admin on Sun Nov 29, 2015 5:11 pm

1.Dali moram sponzorirati ljude da bi dobio auto?

Ne morate ali to Vam je prilika da zaradite dodatni novac.Možete samo uplatiti auto i čekati ,ovisno o uplati,da ga dobijete.Ako sponzorirate dobijete ga brže.Izbor je Vaš.

Svatko može postati KLIJENT samo sa jednokratnom uplatom od 390 €ura, te čeka isporuku svog automobila. Ako sponzorirate druge od prva 2 nedobijete novac a nadalje €50. (Ukupno 15 ljudi trebate naći)

VIP KLIJENT postaje onaj koji preporuči dvojicu klijenata i nakon toga dobiva bonuse od direktno upisanih članova, te brže dolazi do auta.Sponzoriranjem dobijete €100.(terebate naći 15 ljudi)

ADVISOR postaje onaj koji je postao VIP klijent, te želi ostvariti karijeru sa Dexcarom, te dobiva proviziju od direktnih i indirektnih članova, te još brže dolazi do auta.€300 od svakog tko se upiše ,ukupno 15 i onda ste samostalni u ovom poslu.Nema više sponzoriranja.Pomažete onima ispod Vas i zarađujete novac.

Ukoliko se želite registrirati u Dexcar, registracija je besplatna i ne obavezuje Vas na uplatu.

Za početak će vam trebati: REGISTRATI SE BESPLATNO,  izabrati auto koji bi željeli voziti , izvršiti uplatu i tako se kvalificirati za dodjelu auta, birajući jednu od dvije opcije:
-390€ jednokratne uplate i čekate na izabrani auto 6 – 8 mjeseci
-1710€ jednokratne uplate i čekate na izabrani auto 3 – 6 mjeseci

Prvi auto koji dolazi u Hrvatsku 7.12.2015. i to Mladenu koji je i prvi počeo sve ovo u Hrvatskoj.Bravo Mladene  Smile
Webinari se održavaju ovdje: https://dexcaritalia.clickwebinar.com/dexcar
Svakog četvrtka u 21.30 imat ćete priliku sudjelovati u besplatanoj live streaming prezentaciji Dexcara. (Za sada samo na talijanskom).Da biste vidjeli prezentaciju s tableta ili računala, morat ćete preuzeti besplatnu aplikaciju "ClickMeeting"

Video prezentacija i marketing plan (na talijanskom)
https://www.youtube.com/watch?v=pwVPpYz9nsc

Ako Vas klijenti pitaju za GARANCIJU recite im da se potpisuje na webu kod plaćanja auta i novac se vraća nakon 2. godine ako ne dobijete auto što nije vjerojatno jer je firma tek počela sa radom.Ito tako recite im tko i što stoji iza dexcara.

Dexcar Autovermietung švicarsko - njemačka je tvrtka sa sjedištem u Essenu, Njemačka. Osmišljena je od skupine nekoliko tvrtki već etabliranih u njemačkoj automobilskoj industriji a nastala je u listopadu 2014. godine. Sa puno iskustva iza sebe i velikim imenima kao što su Enterprise Commerz banka poznata njemačka banka, koja je odmah dala povjerenje projektu i njegovom potencijalu i podršku u financiranju.

U fazi je kontrole od BDD-a (Njemačke potršačke Udruge), koja je potvrdila i odobrila marketinški plan i stabilnost, ali certifikacija će još potrajati koji mjesec.

Projekt Dexcar je izrađen za razvoj i rad posebno u području dugoročnih zakupa s najinovativnijim marketing sustavom. Prepoznata i podržana od strane trgovačke komore u Essenu (Njemačka), kao jedna od najinovativnijih tvrtki u tzv. sektoru sharing economy, ekonomije dijeljenja, sve više prisutnog u našem  svakodnevnom životu.

U razvoju ovog projekta su radili i dalje rade pravnici i stručnjaci za online marketing i mrežni marketing, akreditirani od strane najvećeg njemačkog Društva za zaštitu potrošača.

Dexcar nastoji oživjeti njemačko automobilsko tržište, koje je pretrpilo u posljednjih nekoliko godina znatan pad prodaje, u Italiji i u Europi posebno.

Zahvaljujući jedinstvenom marketinškom planu, novi poslovni model  omogućuje vama, korisnicima da dobijete najbolji auto po formuli njemačkih kuća za dugoročni najam all inclusive, bez ikakvih dodatnih troškova.

Admin
Admin

Posts : 14
Join date : 2015-11-29
Age : 51

View user profile http://dex-automobili.board-directory.net

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum